• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

ligák kupájaA Ligák Kupája asztalitenisz-fesztivál és - csapatverseny megrendezésének célja egy unikális pingpong esemény sorozat létrehozása Dunakeszin.

Az asztalitenisz népszerűsítésén túl az a cél, hogy a fesztivál egy hétvégére összehozza az ország klubjaiban, egyesületeiben játszó játékosokat, versenyzőket és asztalitenisz kedvelőket.

Mivel a csapatversenyen a hazai bajnokságokban/ligákban játszó összes csapat (Kerülettől az Extraligáig) indulhat, így éppúgy elindulhatnak az egyes csapat utánpótláskorú játékosai, ahogy az idősebb generáció képviselői is, amatőrök és profik egyaránt. A verseny érdekessége, hogy nemtől függetlenül képviseltethetik magukat nemcsak a férfi, hanem a női bajnokságokban játszó csapatok is!

A Ligák Kupáján azok a hazai csapatok is játszhatnak egymás ellen, akiknek a szezon során erre nincs lehetőségük, ezzel kiderülhet, hogy a különböző hazai ligákban melyek a legjobb, legerősebb csapatok.

A versenyek mellett a szervezők a gyerekeknek különféle programokkal is kedveskednek, mint például az ugrálóvár, arcfestés, vagy a lufi hajtogatás. Lesz gulyásleves és pörkölt óriásbográcsban, melyeket a nyári nap sugaraitól védő sörsátrak alatt elhelyezett padokon is el lehet majd fogyasztani.

Várunk sok szeretettel minden asztalitenisz kedvelőt és sportbarátot egy igazi asztalitenisz-fesztiválra 2015. június 25-26-án, Dunakeszin!

FELHÍVÁS

 

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló