• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

upload 5 10 2016 at 2 24 40 PM2016. június 4-én, szombaton veterán járművek veszik birtokba a Katonadombot, ugyanis megrendezésre kerül az I. Dunakeszi Veterán Jármű- és Retró Találkozó.

A rendezvény rengeteg színes programot tartogat mindenkinek, legyen az kiállító vagy látogató. A színpadon fellépők sora várja a táncolni vágyókat– napközben népszerű rock and roll, disco és funky slágerek felelnek majd a közönség szórakoztatásáért, este pedig DJ Manzera vezényletével egy hamisítatlan retro bulira kerül sor.

Azok a kiállítók, akik járművükhöz öltöznek, a helyszínen megkapják a róluk készült profi fotókat. Viszont látogatóként is érdemes a rendezvényhez öltözni, korhű ruhákat viselni, hiszen a helyszínen egész nap több fotós is jelen lesz, képeiket pedig utólag letölthetik az esemény oldaláról!

A nosztalgia és az időutazás szerelmeseinek érdemes részt venni a tombolasorsoláson, hiszen a számos értékes nyereményen kívül, fődíjként egy harminc éves veterán jármű is gazdára talál.

Nem csupán a látogatók, hanem a kiállítók is nyerhetnek, hiszen őket három kategóriában díjazzuk, illetve a látogatók is megszavazzák a nap kiállítóját.

A találkozó alatt egy csodálatosan felújított busz viszi menetrend szerint egy nosztalgikus körutazásra az érdeklődőket a városban (a részletes menetrendért kövessék figyelemmel az esemény hírfolyamát: link)

FONTOS INFORMÁCIÓ KIÁLLÍTÓKNAK!

A veterán járművel (kor 30 év felett) való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük a tisztelt kiállítókat, hogy az alábbi oldalon üzenetben küldjék el a következő információkat:

- résztvevő személy neve,

- veterán jármű kora, gyártmánya, típusa

- jármű fotója (amennyiben lehetséges).

A szállító eszközöknek külön parkolót biztosítunk.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló