• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

gyöngyharmatoviA helyi önkormányzatokért felelős miniszter közös pályázatot hirdetett az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására, melyen Dunakeszi Város Önkormányzata is benyújtja pályázatát.

A pályázati összeg bölcsőde-, óvoda, egészségügyi alapellátás-, polgármesteri hivatal felújítására és fejlesztésre, valamint utak, járdák, hidak felújítására fordítható.

A Képviselő-testület támogatásának köszönhetően a Város támogatási igényt nyújt be a Gyöngyharmat tagóvoda hőszigetelésére, a régi nyílászárók cseréjére és a felnőtt vizesblokkok felújítására. A Gyöngyharmat tagóvoda felújításával újabb sikeres projekttel bővülne az oktatási-nevelési intézmények felújításának programja, melyről bővebben ITT olvashatnak.

A pályázati kiírás lehetővé teszi azt is, hogy további támogatást igényeljünk a Rákóczi út Kossuth Lajos utca – Határ út közötti szakaszának felújítására. A Toldi lakóparkot kettészelő útszakasz átépítése során az útburkolat felújításán kívül megoldódna a csapadékvíz elvezetése, illetve sor kerülne a szegélyek cseréjére is.

A pályázatokhoz szükséges önrészt Dunakeszi Város Önkormányzatának előrelátó gazdálkodásának köszönhetően, a pályázati célokra elkülönített tartalékok biztosítják.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló