• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

babakoszonto csomag kincsesdoboz dunakeszi polgarmester diossi csaba vamos robi felhotlenTavaly január óta minden újszülöttet egy ajándékcsomaggal köszöntünk városunkban, mely eddig egy pelenkát, kincsesdobozt és Dunakeszi, a Mi városunk logóval ellátott body –t tartalmazott.

Dunakeszi Város Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre és a családokra – gondoljunk például az iskolakezdő ajándékra, a mikuláscsomagra, vagy a Városi Gyermeknapra. Ezért 2015 tavaszán bevezetésre került a születési támogatás, azaz a babaköszöntő csomag, mely eredetileg pelenkát, kincsesdobozt és Dunakeszi, a Mi városunk logóval ellátott body –t tartalmazott, ám ősszel egy babatörölközővel is gyarapodott.

Júniustól pedig újabb elemmel gazdagodik a csomag – egy 75x100 cm-s, pihe-puha babatakaróval.

A szülőknek nincs más dolguk, mint hogy a gyermek érkezése után a védőnőnél, vagy a Polgármesteri Hivatal Szociális csoportjánál kitöltsenek egy űrlapot, benyújtva ezzel a kérelmet, és a csomagot pár héten belül házhoz viszik számukra.

A Dunakeszi, a Mi városunk logóval ellátott body-ban lefotózott babák képeit a szülők beküldhetik a Dunakeszi Programirodának e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy a fotót Facebookon közzétéve a közösség együtt örülhessen az új jövevényeknek.

A csomag igénylésével kapcsolatos információkat ITT találja.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló