• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

kolcsey ferencJúnius 7-én, kedden lesz az évfordulója, hogy könyvtárunk Kölcsey Ferenc nevét viseli. A névfelvételre emlékezvén különleges programokkal várnak mindenkit.

10 órakor kezdődik a központi könyvtár olvasótermében Böszörményi Gyula és Nógrádi Gábor író-olvasó találkozója gyermekek részére, majd 11.15-kor kezdődik a koszorúzás a könyvtár névadójának szobránál.

10-től egészen 18 óráig pedig a könyvtár előterében játékos feladatok várják a legkisebbeket a könyvtár elmúlt 30 évéről.

A felnőttek számára 18 órakor a központi könyvtár olvasótermében kap helyet az Atlantic Press Kiadó roadshow-jának egyik állomása, Három író – Hat új könyv címmel.

Nemere István, Bokor Pál és Kulcsár István látogat el városunkba új köteteik bemutatkozásával.

Nemere István Áté papnői című sorozatának első két kötetével érkezik, Kulcsár István memoár-köteteit mutatja be (Szexmentes övezet, Kartársak és kortársak), Bokor Pál pedig a Hollywood magyar szemmel és Az olaj regénye című ténykönyvekkel érkezik.

A szerzőkkel Dézsi Ibolya beszélget.

A bemutatott könyveken kívül a kiadó sok más könyve is megvásárolható lesz a rendezvényen, rendkívüli, csak ezen a napon érvényes kedvezményekkel. Aki pedig inkább ajándékkönyvvel térne haza, az nézzen körül a kiadó Facebook oldalán, mert kvíz-kérdések megfejtői között könyveket is kisorsolunk.

Az Olvasók napján a központi könyvtárban a fénymásolás és a nyomtatás kivételével, minden szolgáltatás és a beiratkozás is díjmentes.

MEGHÍVÓ

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló