• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

DSCF1282 1A Dunakeszi Rendőrkapitányság Baleset- megelőzési Bizottsága tavaly novemberben kerékpáros közlekedési ismereti és gyakorlati versenyt hirdetett meg a régió általános iskolás tanulói részére.

A rendőrségi statisztikák azt mutatják, hogy közlekedési balesetek során különösen veszélyeztetettek a kerékpárral közlekedők – ezért is kiemelten fontos, hogy gyermekeink tisztában legyenek a szabályokkal.

A versenyt Dunakeszi, Fót, Göd és Csomád általános iskoláiban, a negyedikesek részére hirdették meg, és összesen húsz osztály vett részt rajta.

A diákok először egy kerékpáros és gyalogos közlekedéssel kapcsolatos, elméleti képzésben vettek részt, melyet a verseny elméleti fordulója követett, áprilisban pedig sor került a gyakorlati versenyre is. A versenykiírás további feltétele a résztvevő osztályok számára egy képregény készítése volt, kerékpáros baleset témában.

A három forduló teljesítését követően hétfőn kihirdették a végleges sorrendet:

I. Bárdos Lajos Általános Iskola 4/a (Dunakeszi)

II. Németh László Általános Iskola 4/b (Göd)

III. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 4/b (Dunakeszi)

 

A díjakat Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere és Tóth Csaba rendőrezredes, a Dunakeszi Rendőrkapitányság vezetője adta át.

A nyertes osztály a Hungaroringen található Miniring tanpályáján tölthet el egy napot, az eredményhez ezúton is gratulálunk!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló