• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

god2016A „ Duna Összefűz „ Dunakeszi Nemzetiségek Klubja 2016. június 11-én rendezte meg szokásos félévzáró Családi és Sportnap rendezvényét a gödi Sportteraszon.

Mintegy 40 fő vett részt, sokan éltek a sport lehetőségével, strandröplabdáztak, a gyerekek szinte egész napjukat a trambulinon töltötték. A klubtagok másik fele gondolván arra, hogy a sportolásra remekül alkalmas a társas- és kártyajáték is, ennek szellemében töltötte el a napot. Az ebéd a közös főzés eredményeként – melyet a Dunakeszi Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat támogatott - bográcsban főtt krumplipaprikás volt. A klubtagok ugyanakkor gondoskodtak arról is, hogy elég édes és sóssütemény is legyen a „ledolgozott kalóriák” pótlására.

A Nemzetiségek Klubja a félévzáró napot követően megkezdte nyári szünetét. Legközelebb szeptemberben, a Dunakeszi Feszten találkozhatnak velük, ahol sátrukban szeretettel látnak minden érdeklődőt. A Feszt szombati napján – hagyományaik folytatásaként – kora délután a kisszínpadon örmény táncegyüttes műsorával várnak mindenkit. Október hónapban pedig vendégük a MALÉV volt pilótája lesz, aki a magyar repülés legszebb korszakáról szóló történetekkel teszi majd színesebbé a klubnapot.

Az érdeklődőknek javasoljuk, látogassanak el honlapukra, ahol a teljes második féléves programot megtalálják (dunakesziklub.uw.hu).

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló