• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

hvgAlig egy hónapja, hogy a Dunakeszi Vasutas Sportegyesület nyílt levelével próbálta fölkavarni a közvéleményt, melyben jogtalanul vádolták Dunakeszi Város Önkormányzatát azzal, hogy sportegyesületként nem vehettek részt egy, a dunakeszi iskolák számára szervezett focitornán.

„Már megint az Vasutas SE focizó gyerekei maradtak le annak a pályának az avatásáról, ahol egyébként ők edzenek. Megy viszont a Dunakeszi Kinizsi.” – olvasható a HVG 2016. május 6-án megjelent cikkében.

A cikk írója sajnos nem követte az általánosan elfogadott újságírói etikettet, nem kérdezte meg a cikk tárgyában megjelenő érintetteket – Dunakeszi Város Önkormányzatát és a Dunakeszi Kinizsi USE-t, csupán a Dunakeszi Hírhatáron megjelent, valótlan információkat vette alapul.

A cikk megjelenését követően Dunakeszi Város Önkormányzata helyreigazítást kért HVG-től, mely a napokban meg is jelent a médium online felületén: „Cikkünk megjelenése után szerkesztőségünket megkereste Dunakeszi város önkormányzata, hogy pontosítsa a rendezvényről megjelent információkat. Mint kifejtették, a sportpálya avatóján nem városi klubok, hanem Dunakeszi iskoláinak diákcsapatai vettek részt. Az Önkormányzat jelezte, a Dunakeszi Kinizsi SE-t nem játékra, hanem a rendezvény megszervezésére kérték fel.”

A teljes írás az alábbi linken érhető el: http://hvg.hu/itthon/20160506_Szijjarto_csapata_Dunakeszi_kinizsi_se_vasutasok_nyilt_level

Dunakeszi Város Önkormányzatának nyilatkozata itt érhető el: http://dunakeszi.hu/a-mi-varosunk/hirek-kozelet/1010-tuzharcba-kerult-az-iskolak-kupaja

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló