• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

mozdulj coverSzámtalan különleges rendezvénynek adott már otthont a Katonadomb, de ez most valami nagyon új: július 4-től szeptember 2-ig hetente háromszor, minden hétfőn, szerdán és pénteken 18:30-tól 19:30-ig ingyenes, kültéri aerobik órák Borsos Péterrel és a Dunakeszi ColorMax Fitness oktatóival!

Napfény, puha pázsit, jó levegő és kőhajításnyira a Duna – mi több kell még egy jóleső, kora esti átmozgató edzéshez? Az alaphangulat adott, az alapos izommunkáról pedig Borsos Péter, országosan ismert és elismert aerobik presenter és személyi edző, valamint a Dunakeszi Colormax Fitness csapata gondoskodik.

Hogy mire kell számítani?

2016. július 4. és szeptember 2. között minden hétfőn, szerdán és pénteken, 18:30 és 19:30 között szabadtéri aerobik órákkal várjuk az érdeklődőket, melyek Dunakeszi Város Önkormányzatának jóvoltából INGYENESEK. Semmiféle eszközre és speciális tudásra nincs szükséged, hiszen csak és kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokkal várnak oktatóink. Ne kőkemény kiképzésre gondolj, az órák célja elsősorban az, hogy jól érezd magad, a nap végén kellemesen felfrissülj és átmozgasd az egész napos üléstől, rohanástól elzsibbadt végtagjaid.

Az órákon kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet, garantáljuk, hogy mindenkinek segítünk megtalálni a neki legmegfelelőbb intenzitást és nehézségi szintet!

A Katonadombon átöltözésre sajnos nincs lehetőség, ezért érkezz kényelmes, szellős ruházatban, amely nem akadályoz a mozgásban, illetve ne feledkezz meg a folyadék utánpótlásáról sem!

A rendezvény két hónapja alatt számos meglepetéssel, ajándékkal és vendégoktatóval is készülünk, az aktuális információkért kövesd figyelemmel a rendezvény Facebook-oldalát!

Találkozunk július 4-jén, 18:30-kor a Katonadombon – hozd a jókedved, a többiről mi gondoskodunk! Mozdulj, Dunakeszi!

Részletekért kövesd figyelemmel folyamatosan frissülő hírfolyamunkat: https://www.facebook.com/mozduljdunakeszi/

 

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló