• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

foci EBUgyan a magyar válogatott számára véget ért az EB, de az éjjel soha nem érhet véget! Köszönjük fiúk a csodás játékot, köszönjük az élményt, amit szurkolás közben tapasztaltunk! A játék viszont folytatódik, a Dunakeszi EB Terasz pedig még két hétig, egészen július 10-ig üzemel!

A Belgium elleni meccsen sajnos alulmaradtunk, a magyar válogatott búcsút vett a franciaországi labdarúgó EB-től, de az élet nem áll meg, hiszen nyolc csapat még küzd a továbbjutásért.

A dunakeszi EB-teraszon továbbra is élő közvetítésekkel várjuk a szurkolókat, valamint a meccsek közötti szabadnapokon megidézzük a kertmozik hangulatát és klasszikus magyar filmeket és meséket vetítünk. A meccsnélküli napokon a belépés mindenkinek ingyenes!

Továbbá ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a sátoron kívüli, szökőkút felé néző kivetítő lebontásra került, a sátor hátsó részén lévő emelvénnyel együtt. Viszont visszakerültek a sátorba az ugrálóvárak, szeretettel várják a legkisebbeket!

A következő két hét részletes programja ITT érhető el, valamint ne feledkezzünk meg a nyereményjátékról sem, melynek tétje egy, a válogatott tagjai által aláírt mez és labda!

S hogy mi a feladat?

1. Küldd be a Dunakeszi Foci EB Teraszon készült szurkolói fotódat, és nyerd meg a válogatott tagjai által aláírt mezt!

A képeket július 9-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy a Programiroda Facebook oldalára üzenetben.

Sorsolás a helyszínen, július 10-én, a döntő előtt.

2. A programot is tartalmazó szórólap hátoldalán lévő nyereményszelvény kitöltésével pedig egy, a válogatott tagjai által aláírt focilabdát nyerhettek, amelyet szintén a döntő előtt, a helyszínen sorsolunk ki.

A kitöltött szelvényeket a helyszínen található ládába tudjátok bedobni június 10. - július 9. között.

Sok szerencsét mindenkinek! :)

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló