• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

orvosDunakeszi Város Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az egészségügyi szolgáltatások minőségére, azok problémamentes működésére. Ezért folyamatosan figyelemmel követi a házi- és gyermekorvosok, fogorvosok munkáját.

Az Önkormányzat a megfelelő színvonalú egészségügyi alapellátás biztosítása érdekében az orvosok feladat-ellátási szerződésében rögzítette az éves beszámoló elkészítésének kötelezettségét.

Hisszük, hogy a közvetlen tájékoztatás nagymértékben segít abban, hogy átfogó képet kapjunk a háziorvosok, fogorvosok előző évi tevékenységéről, a betegeknek az ellátással kapcsolatos véleményéről, a várakozási időkről, továbbá a praxis működésével kapcsolatos helyzetéről, elsősorban az eszközök és a berendezés állapotáról.

A beérkezett beszámolók azt tükrözik, hogy a helyi felnőtt- és gyermek háziorvosok számos, nem kötelező, de a lakosság jólétét szolgáló szűrést végeznek el napi szinten, természetesen ingyenesen, pl. BMI index, testzsír-analízis, vércukor-mérés.

Továbbá örömmel konstatáltuk, hogy a városunkban praktizáló orvosok folyamatosan képezik magukat, szakmai továbbképzések, konferenciák rendszeres résztvevői. Kiváló kapcsolatot ápolnak nem csupán betegeikkel, de a szociális nővéri hálózattal, az otthoni szakápolási szolgálattal, családsegítő szolgálattal is.

Az orvosok munkájuk még színvonalasabb ellátása érdekében különböző kéréseket is megfogalmaztak, melyek megvalósítását a közeljövő egyik céljául tűzte ki az Önkormányzat.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló