• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

budai nagy antalSzépen halad Dunakeszi Város Önkormányzatának járdaépítési programja.

Dunakeszi Város Önkormányzata minden tőle telhetőt megtesz a lakosság biztonságos és akadálymentes közlekedése érdekében, ezért folyamatosan újabb és újabb járdaszakaszok épülnek szerte a városban, ráadásul fokozatosan bővítik a közvilágítást is.

Nemrég befejeződtek a Toldi utcán folyó munkálatok, ugyanis a lakóparkban élők igényei és elképzelései alapján elkészült a Toldi utcán futó járdaszakasz. A fejlesztés mintegy húsz millió forintból valósult meg.

A nyári szabadságokat, csökkent forgalmat hatékonyan kihasználva a Toldi utcán kívül számos további felújítást is mostanra időzített Dunakeszi Város Önkormányzata, így több beruházás is ezekben a hetekben valósul meg. Mint például a Kiserdő utcai szakasz, mely a napokban készült el.

Szabó József, Dunakeszi 3. sz. választókerületének képviselője jelezte a lakosság azon igényét, hogy körzetében elkerülhetetlen több járdaszakaszok felújítása is.

A város Önkormányzata ennek a kérésnek eleget téve indította el a munkálatokat - a felújítások első ütemeként a Budai Nagy Antal utcai járda újul meg, majd a Táncsics utca következik - az okozott kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük!

Idén várhatóan hasonló beruházásra kerül sor még a Pálya utcán, a Széchenyi utcán, a Klapka utcán, a Barátság útjának egy szakaszán, a Krajcár utcában, valamint a Kossuth utcán a Toldi utcáig. A fejlesztésekről, illetve az esetleges forgalmi korlátozásokról természetesen minden esetben értesítjük a Tisztelt Lakosságot.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló