• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

ToldiÁrnyékolókkal, ivókutakkal, mobil WC-kkel és új játékokkal válnak még otthonosabbá a dunakeszi játszóterek.

Dunakeszi család- és gyermekbarát település, így a városvezetés legtöbb fejlesztése során tekintettel van arra, hogy megkönnyítve a családok hétköznapjait, a legkisebbek is jól érezzék magukat városunkban.

Többek között ez adott motivációt ahhoz, hogy Dunakeszi játszóterei még magasabb szintre emelve, ivókutakkal, árnyékolókkal és mobil toalettekkel legyenek ellátva.

Városunk négy játszóterén – a Toldi utcában, a Tompa Mihály utcában, a Béke utcában, illetve a Kiscsurgónál- a múlt hét folyamán már kihelyezésre kerültek a WC-k.

Az ivókutak telepítése folyamatban van, összesen kilenc darabot helyeznek ki a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai: a Katonadomb, a Béke utcai játszótér, a Szabadság téri játszótér, a Tompa Mihály utcai játszótér, a Kiscsurgó játszótér, a Muskátli utcai játszótér és a Fenyő lakópark játszótere gyarapodik ezzel az elemmel.

Az árnyékolókból összesen hat darab kerül kihelyezésre – ezek gyártása folyamatban van, kihelyezésük pedig párhuzamosan zajlik majd a közeljövőben.

Bízunk benne, hogy ezekkel a fejlesztésekkel az Önkormányzata egy újabb terhet vesz le a kisgyermekes szülők válláról, és teszi még kényelmesebbé a szabadidő eltöltését, élhetőbbé és szerethetőbbé városunk közterületeit, játszótereit.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló