• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

csaladbarat kaegÁtadták az Emberi Erőforrások Minisztériuma által hatodik alkalommal meghirdetett Családbarát munkahely pályázat díjait Budapesten.

A társadalom legkisebb egysége a család. Ha otthon, a legszűkebb környezetben oldott a légkör, problémamentesek a hétköznapok, az emberek életük egyéb területein is – főleg a munkahelyükön – kiegyensúlyozottabb és hatékonyabb teljesítményt nyújtanak. Ám ez fordítva is igaz: ha valaki jól érzi magát a munkahelyén, az a magánéletében, családja körében is sokkal pozitívabb hangulatban tölti az idejét.

Ezért Dunakeszi városvezetése is kiemelten fontosnak tartja, hogy a helyi intézmények dolgozóinak olyan munkakörülményeket biztosítson, melyek hosszú távon mind fizikai, mind anyagi biztonságot nyújtanak, valamint minden lehetséges eszközzel szorgalmazza a családbarát gondolkodás kialakítását és meghonosítását is városunkban.

A díjátadón Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is többször kiemelte, hogy a kormányzat egyértelműen arra törekszik, hogy Magyarország biztonságos és családbarát ország legyen.

Városvezetésünk értékrendje és hitvallása szerint is az a cél, hogy az önkormányzati intézményekben gördülékenyen egyeztethessék össze a dolgozók a munkahelyi feladatokat a családi élettel, törekedjenek a munka-család egyensúly megtartására.

A Családbarát Munkahely Díjat kis-, közepes-, és nagyvállalkozás, valamint költségvetési intézmény kategóriákban ítélik oda az arra érdemesnek bizonyult munkaadóknak. A 2001-es alapítás óta 200 munkaadó nyerte el az erkölcsi elismerésen túl pénzjutalommal is járó kitüntetést.

Dunakeszi Város Önkormányzata eddigi törekvéseinek elismeréseként nyerte el a Családbarát Munkahely Díjat. A jövőre való tekintettel pedig továbbra is célja, hogy teljes mértékben támogassa a helyi lakosok gyermekvállalási és családalapítási terveit, a fejlesztések során pedig továbbra is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megkönnyítse a családok hétköznapjait.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló