• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

kinizsiDunakeszi Önkormányzata és a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület hosszú ideje szorosan és eredményesen működik együtt a szabadidő- és versenysport, illetve az utánpótlás nevelés terén. Az együttműködés most hivatalos formát is ölt.

Az Önkormányzat és a Kinizsi közös munkájának sikereként könyvelhető el az a mintegy 122 millió forintnyi TAO forrásból és önkormányzati támogatásból megvalósult sportfejlesztés, melynek keretein belül többek között átalakításra került a Fóti úti sportpálya, annak öltözőépülete és az öntözőrendszer is. Ráadásul, a város életében kiemelkedő jelentőséggel bíró két további beruházás már előkészítési szakaszban van, hiszen a Fóti úti pályán egy kézilabda csarnok épül 280 millió forint értékben, a Magyarság Sporttelepen pedig 650 millió forint értékű fedett sportcsarnok megépítését tervezik.

A Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület a közelmúltban – kifejezvén a városhoz való szoros kötődését – Városi Sportegyesület Dunakeszire változtatta nevét.

A Képviselő-testület támogató döntésének köszönhetően a közös sikerekben bővelkedő kapcsolat hivatalos formát is ölt, a Város vezetése hamarosan aláírhatja együttműködési megállapodását az egyesülettel.

A megállapodás célja, hogy Dunakeszi város szabadidős sport életét, sport infrastruktúráját folyamatosan fejlesszék, illetve a város versenysportját és utánpótlás nevelését a közösen elérhető legmagasabb szintre emeljék.

Az együttműködés során megvalósuló fejlesztésekről és beruházásokról természetesen folyamatosan tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló