• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Dunakeszi lakotelepi mulatsag 2016 szorolap 1 oldal A5 2 1Augusztus 27-én újra tetőfokára hág a hangulat a Casalgrande téren – újra Lakótelepi mulatság a hazai mulatós sztárok legjavával!

Dunakeszi városáról az elmúlt években határozottan pozitív kép alakult ki, ami a rendezvényeit illeti, ráadásul nem csupán helyi, de regionális szinten is. Nem csoda, hiszen csupa színvonalas, jól szervezett program sorakozik fel az éves rendezvénynaptárban.

A felsorolt jelzők alól a Lakótelepi mulatság sem képez kivételt, hiszen a programok messze túlszárnyalják a falunapok és dáridós haknik színvonalát. Dunakeszire idén is olyan hazai, a mulatós zenét kedvelők körében igencsak népszerű előadó látogat el, akik rendszeres fellépői nem csupán a magyarországi, de a külföldi mulatságoknak, fesztiváloknak is.

A koncertek előtt pedig 15.30-tól a Napraforgó meseszínpad gyermekműsorát, majd 16.30-tól a Görbetükör színház Varázslatos utazás című műsorát tekinthetik meg a legkisebbek.

S hogy kik alkotják az idei fellépő-gárdát?

Helyi színekben, 18 órától Mentős Laci szórakoztatja a közönséget, majd utána Márió húzza a talpalávalót, de színpadra lép Csocsesz, a Dupla Kávé, Bódi Csabi, Lagzi Lajcsi és a hazai mulatós slágerek legismertebb énekesnője, Nótár Mary is.

Egy szó, mint száz: augusztus 27-én Lakótelepi Mulatság a Casalgrande téren, tessék beírni a naptárba, jó buli lesz!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló