• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

csónaktárolóDunakeszi Önkormányzata az elmúlt években jelentős hangsúlyt fektetett a vízisportok fejlesztésére, az itt élők igénye alapján pedig létrehozott egy városi csónaktárolót.

A tavalyi évben elkészült a Dunakeszi Kajak Clubnak helyet adó vízisporttelep, viszont az Önkormányzat eltökélt szándéka, hogy a spotszervezetek tevékenységének fejlesztése mellett a szabadidősport is minél több teret kapjon. Ezért is volt elengedhetetlen egy, a rendszeres sportolás feltételeit megteremtő városi csónaktároló létrehozása, ahol a sportolni vágyók közvetlenül a Duna-part mellett helyezhetik el hajóikat.

Erre megoldást kínálva elkészült a városi csónaktároló, mely három sárkányhajó, és további 48 kajak és kenu tárolására alkalmas.

A városi csónakház üzemeltetője a Dunakeszi Diák és Szabadidő Kajak Club, a bérleti díjak pedig a következőképpen alakulnak:

Kisebb vízi járművek (kajak 1-es, kajak 2-es): 25.000.- Ft/év

Nagyobb vízi járművek (minden más vízi jármű): 35.000.- Ft/év

Kulcsdíj*: 1.500.- Ft/alkalom

 

A csónaktároló üzemelési és nyitvatartási ideje:

  Időszak Napi üzemelési időszak Napi nyitvatartási időszak
Előszezon május 01-től június 14-ig

minden nap 10-18 óráig

minden nap 15-18 óráig
Főszezon június 15-től augusztus 31-ig minden nap: 9-20 óráig minden nap 15 – 20 óráig
Utószezon szeptember 01-től október 15-ig

minden nap: 10-18 óráig

minden nap 15-18 óráig

 

A napi üzemelési időszak alatt telefonos egyeztetést követően lehet hozzáférni a csónaktárolóban tárolt vízi járműhöz, a napi nyitvatartási időszak során pedig nyitva van a csónaktároló, a személyes felügyelet biztosított.

A napi üzemelési időszak és a napi nyitvatartási időszak a későbbiekben a lakossági igények és visszajelzések alapján változhat, ezért kérjük, kövesse figyelemmel kihelyezetett tájékoztatóinkat!

* Amennyiben a napi üzemelési időszakon kívül kíván hozzáférni a vízi járművéhez, vagy a napi üzemelési időszakot követően kívánja vízi járművét visszavinni, úgy ezt a telefonos elérhetőségen történő előzetes egyeztetést követően ezerötszáz forint összegű kulcsdíj fizetése mellet teheti meg.

A csónaktároló igénybevételével kapcsolatban további információk a Dunakeszi Diák és Szabadidő Kajak Clubnál érhetők el.

 

Kapcsolattartó: Rasztotzky János

Telefonszám: 0670/337-6125

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló