• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

elműszolgTisztelt Dunakeszi Lakos! Mint arról már korábban a sajtóból értesülhetett, 2017-ben megvalósul Dunakeszi Városának egyik leglátványosabb beruházása, a Fő út környezetének felújítása, amely magába foglalja a légvezetékes elektromos (és telekommunikációs) hálózat földkábelesre történő átépítését, a villanyoszlopok cseréjét, a Fő úttal párhuzamosan további parkolóhelyek létesítését és a közút zöldfelületeinek növelését is.

Az esztétikai előnyökön túl a beruházás jelentős előnye az is, hogy a jelenleg üzemben lévő légkábeles hálózattal szemben a földkábeles elektromos hálózat biztonságosabb energia ellátást biztosít.

A beruházás konkrét kivitelezési munkáira előkészülve, városunk aktív közvilágítási hálózatának üzemeltetéséért felelős EL-MŰ SZOLG. Elektromos Műszaki Szolgáltató Kft. munkatársai felmérik, hogy a jelenlegi légvezetékek helyett hogyan oldható meg az áram-ellátás ingatlanokra vezetése földkábelen.

Ezért az a kérésünk, hogy a beruházás gördülékenységét elősegítve engedjék be az ingatlanok területére az EL-MŰ SZOLG. Kft. munkatársait. A Fő úton található cégekhez a feltüntetett nyitvatartási/ügyfélfogadási időben fognak érkezni, a magántulajdonban lévő ingatlanokhoz pedig akár hétvégén is ellátogatnak. A felmérés elvégzésére az Önkormányzat meghatalmazást állított ki. A felmérésre felhatalmazott tervezők Pracab Árpád Ottó és Flender Zsolt kereshetik fel Önöket az EL-MŰ SZOLG. Kft. nevében, akik kötelesek a felhatalmazást bemutatni.

A Fő út felújítása közös ügyünk, ezért kérjük a felmérés sikere érdekében együttműködésüket! Megértésüket és türelmüket köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért pedig szíves elnézésüket kérjük!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló