• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

cover 2Naptárakba beírni: szeptember 9. és 11. között hatodszor is Dunakeszi Feszt!

Dunakeszi városának legnagyobb volumenű, legjobban várt és legszínesebb programja idén is méltó lezárása lesz a nyári fesztiválszezonnak. Három nap, két színpad, számtalan program, hogy a gasztro-sétányon készülő finomságokról és a vidámpark sikolyairól ne is beszéljünk!

A fesztiválnak a megszokott módon a Katonadomb ad helyet, illetve külső helyszínként a Duna-part is megtelik, hiszen idén sem maradhat el a sárkányhajó verseny.

 

Ami pedig a programokat illeti…

A kisszínpadon helyi művészeti- és sportegyesületek bemutatói váltják egymást, de helyet kapnak a nemzetiségi önkormányzatok kulturális programjai is, valamint szeptember 11-én, vasárnap, a 15 órakor kezdődő Irodalmi Szalon vendége lesz Eperjes Károly, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

A nagyszínpadon amint azt megszokhattuk, a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakjai szerepelnek: pénteken a DunakesziFeszt nyitókoncertjét a Kelemen kabátban adja, majd a The Biebers következik, 22:30-tól pedig DJ Foster’s húzza a talpalávalót.

Szombaton az Alma együttes, a Mystery Gang, Fenyő Miklós és DJ Dominique uralják a színpadot, vasárnap pedig a Cimbaliband felvezetésével este nyolctól Caramel koncertjére telik meg (remélhetőleg) a Katonadomb.

Vajon Dunakeszi idén is odateszi? Szeptember 9. és 11. között kiderül! Találkozunk a VI. DunakesziFeszten, addig is további részletekért kövesd figyelemmel a Dunakeszi Programiroda hivatalos Facebook-oldalát!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló