• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

fazekas készÚjabb eseménydús nyár végéhez értünk, minek köszönhetően számos felújítás látványos eredménye várja szeptembertől a dunakeszi óvodásokat, iskolásokat a helyi intézményekben.

- Elkészült a Garas utcai bölcsőde bővítése

Két új csoportszobával bővült a Garas utcai bölcsőde. A bölcsődében megszűnt a főzőkonyha, így annak helyén a nyári szünet alatt elvégezték a szükséges átalakításokat, minek köszönhetően huszonnyolc, Dunakeszin élő család mindennapi gyermek elhelyezési problémája oldódik meg.

- Új sportudvarok a Kőrösiben és a Radnótiban

A Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Radnóti Miklós Gimnázium udvara is erősen felújításra szorult. Ezért mindkét oktatási intézmény új, EPDM borítású sportpályát kapott. A pályák nem csupán látványosak és színesek, de minden lehetséges körülményt biztosítanak a biztonságos szabadtéri tornaórákhoz. A Kőrösi Általános Iskolában ráadásul a lányok tornatermi öltözője is felújításra került, illetve a szakemberek kijavították a tető hibáit is.

- Biztonságos burkolatok az intézményekben

Folyton rohanó csemetéinknek szeretnénk minden lehetséges módon biztosítani a balesetmentes hétköznapokat, ezért több oktatási intézményben is PVC burkolat cserére került sor. Új burkolatot kapott a Gyöngyharmat óvoda egyik foglalkoztatója, a Kőrösi Csoma Sándor és Bárdos Lajos Általános Iskolák két-két tanterme, valamint a Bárdos Lajos Általános Iskola folyosója is.

- Két tanteremmel bővül a Fazekas Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

A jelentkezések egyre növekvő számából egyértelműen kiderült, hogy folyamatosan növekvő igény van a Fazekas Iskola bővítésére, ezért a korábbi büfé, illetve a hozzá tartozó folyosó helyén két új tantermet alakítottunk ki.

A további igények kiszolgálására pedig az Alagon épülő és a tervek szerint jövő szeptembertől már használatba is lépő új, 24 tantermes általános iskola fog szolgálni.

- Óvodai felújítások

Elkészültek az önkormányzati óvodák kültéri felújításai is. A jelenlegi fejlesztések célja elsősorban a balesetmentes közeg biztosítása volt az intézményekben, így a János utcai óvodában két betonépítmény újraburkolására, felújítására került sor, míg a Játszóház óvodában felújították a sérült ütéscsillapító gumiburkolatokat, valamint teljes körű felújításon esett át az alagi tagóvoda játszóudvara is.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló