• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

7PRÓBAVajon idén ki viheti haza az V. Kistérségi Hétpróba győztes serlegét?

Presztízs harcok, csapatmunka, dicsőség, barátságos küzdelem, jó hangulat – így jellemezték az elmúlt években a résztvevők a Kistérségi Hétpróbát.

Ez a verseny kezdettől fogva a Dunakeszi Feszt meghatározó programja, ahol Dunakeszi és a környező települések versengenek egymással. A barátságos megmérettetés kiváló lehetőséget ad a települések közötti kapcsolattok erősítésére.

Az elmúlt években a települések között a sárkányhajó versenyben alakult ki a legnagyobb küzdelem. Nem véletlen, hogy ezzel a számmal veszi kezdetét a 3 napos fesztivál, a befutóra pedig egyre nagyobb izgalommal várnak a szurkolók. Az idei sárkányhajó futamot úgy alakítottuk ki, hogy szinte az egész szakasz belátható lesz a nézők számára, így még fontosabb lesz, hogy minél többen szurkoljunk a csapatoknak.

Szintén újdonság, hogy idén az egyes versenyszámokat nem különálló csoportok teljesítik majd, hanem egy 25 fős csapatnak kell minden versenyszámban helyt állni, és kihozni magából a legtöbbet.

Egész nyáron keményen edzett városunk csapata, hogy idén is mi hozhassuk el az első helyezettnek járó serleget. Természetesen a többi próbát is egyre nagyobb érdeklődéssel figyelik a nézők, hiszen az összesítésbe minden szám egyforma súllyal számít bele.

Idén négy település méri össze erejét: Dunakeszi, Göd, Mogyoród és Szigetmonostor.

Szurkoljunk együtt Dunakeszi csapatának!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló