• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

IMG 6619Dunakeszi 2016-ban is odatette: teltházas koncertek, izgalmas versenyek, színvonalas műsorok és rengeteg finomság jellemezte a 2016-os Fesztet.

Három nap, két színpad, közel harminc fellépő csoport, kilenc nagykoncert és összesen több mint harmincezer látogató – ha számokban szeretném kifejezni a VI. Dunakeszi Fesztet.

A fesztivál első napját a Kistérségi hétpróba sárkányhajó-versenye nyitotta meg, melyet az utolsó hajrában nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a gödiek nyertek, a dunakeszi csapat a második, míg a mogyoródi a harmadik lett. A versenyzés kellően feltüzelte mind a résztvevőket, mind a szurkolókat, így határozott lendülettel vette kezdetét a fesztivál, melynek első esti koncertjeit a Kelemen Kabátban és a The Biebers adta, nagy sikerrel.

A második nap első fele szintén a Kistérségi hétpróba jegyében telt, hiszen a csapatok megmérkőztek falmászásban, rodeóbikán, szkanderben, főzésben, sörivásban illetve kötélhúzásban is. Mint a díjátadón kiderült, a második a gödi csapat lett, az első helyen pedig holtversenyben Dunakeszi és Mogyoród állt, így a vándorkupa igazságosan fél évig Dunakeszin, majd fél évig Mogyoródon fog „lakni”.

Mindeközben zajlottak a színpadi programok: teltházas koncertet adott az Alma együttes a kisszínpadon pedig egymást váltották a helyi művészeti csoportok, harcművészeti klubok, tánciskolák és egyesületek bemutatói.

Az esti program nyitányaként a Mystery Gang csapott a húrok közé, majd Fenyő Miklós mutatta meg, milyen az igazi rock and roll. Az éjszakát DJ Dominique és DJ ThomX zárta, de nem sokáig maradt zárva a Katonadomb, hiszen reggel kilenckor már sorban álltak az érdeklődők a vidámparknál, az éhesebbek pedig a gasztró-soron.

A harmadik nap jó hangulatáról a kisszínpadi programok után a Cimbaliband zenekar gondoskodott, majd este nyolctól Caramel koncertjére telt meg a Katonadomb.

Bízunk benne, hogy a számos értékes nyeremény mellett rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza a fesztiválozók.

Ezúton is köszönjük szponzorainknak, hogy támogatásukkal emelték rendezvényünk színvonalát: Auchan Magyarország Kft., Becherovka, BornTelecom Internet Dunakeszi, Decathlon, Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft., MásMédia Kft., Merida, OTP Bank Zrt., Scitec Nutrition®, UNO Reklám Kft. és a Winkler Sport.

Nektek, kedves dunakesziek, pedig köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, hogy ennyire szerettétek idén is… jövőre találkozunk!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló