• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

70es tablaElkészült a Pálya utca burkolatának felújítása, az útszakasz sokkal biztonságosabb lett, így feloldható az évekkel ezelőtt, az út rossz állapota miatt bevezetett forgalomkorlátozás.

Az 50 km/h maximális sebességet jelző táblát 70 km/h-ra cserélik a Pálya utca Kápolna és Rozmaring utcák közötti szakaszán. Az említett útszakasz forgalomkorlátozására csupán az elmúlt néhány évben került sor, annak balesetveszélyes állapota miatt.

Az idei felújításnak köszönhetően, azonban teljesen új burkolatot kapott a Pálya utca, így indokolttá vált a rossz állapot miatti korlátozás eltörlése.

Viszont fontos tudatosítani, hogy a megengedett 70 km/h sebesség csupán a Kápolna utcától a Rozmaring utcáig terjed – ezeken túl a város belterületén is érvényes sebességhatárok a betartandóak.

A Dunakeszi-Alsón áthaladók sebességére a Pálya utca és a Muskátli utca kereszteződésében hamarosan egy sebességmérő is ügyelni fog. A Muskátli utcai közlekedési lámpa előtt 200 méterrel ugyanis egy sebességmérő kerül kihelyezésre, mindkét irányban, mely érzékelője össze lesz kötve a közlekedési lámpával. Ha a mérő túl nagy sebességet jelez, a kereszteződés lámpája pirosra vált.

Bízunk benne, hogy míg az előbbi intézkedéssel nagymértékben javítunk a főváros megközelítésének minőségén, addig az utóbbival kiemelt figyelmet nyerünk az alsói gyalogosok balesetmentes, biztonságos közlekedésének.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló