• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

intézményiVégéhez közelednek az idei évre ütemezett intézményi felújítások, a 2016-os év is sikeres beruházásokkal telt, íme, az összefoglaló!

Bár az év folyamán rendszeresen tudósítottunk az aktuális, folyamatban lévő felújításokról, melyek városunk intézményeiben zajlottak, célunk, hogy lakótársaink átlátható képet kapjanak a környezetünkben folyó munkákról, ezért összefoglaltuk, milyen beruházások valósultak meg.

Idén Dunakeszi Város Önkormányzata összesen 56 millió forintot költött olyan intézményi felújításokra, mint a nevelési intézményi játszóudvarok, sportudvarok felújítása, festés, szigetelés, burkolatcsere és még sorolhatnánk. A teljesség igénye nélkül, íme, az elkészült felújítások listája:

- Fóti úti bölcsőde kerítésének javítása

- Eszterlánc Óvoda pincéjének felújítása, a folyosó tisztasági festése, valamint az udvari kerítésen rajzfelületeket alakítottunk ki

- a János utcai óvodában a szakemberek újraburkolták, felújítottak a játszóudvart

- a Piros Óvodában többek között kijavítottuk a redőnyöket, öntözőrendszer építettünk, valamint kicseréltük az épületben lévő ajtókat is

- új PVC burkolatot kapott a Gyöngyharmat óvoda egyik foglalkoztatója, a Kőrösi Csoma Sándor és Bárdos Lajos Általános Iskolák két-két tanterme, a Fazekas Általános Iskola hat tanterme, valamint a Bárdos Lajos Általános Iskola folyosója

- Megújul a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola lépcsője az aulában, valamint elkészültek az új lányöltözők is

- Megújult a Széchenyi Általános Iskola színházterme

- A Bárdos Lajos Általános Iskola és a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola osztálytermei új ajtókat kapnak

- Felújítottuk az Alagi tagóvoda emeleti konyháját

- valamint, városunk összes oktatási-nevelési intézményében újravonalaztuk a tornatermeket és a különböző sportpályákat.

Természetesen a felsorolt „apróbb” munkákon kívül számos, nagy volumenű beruházás is megvalósul intézményeinkben: zajlik a Szakorvosi Rendelőintézet és a VOKE József Attila Művelődési Központ felújítása, megújult a Fóti úti orvosi rendelő épülete, új, EPDM borítású sportpályát kapott a Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Radnóti Miklós Gimnázium, folyamatosan zajlanak a Magyarság Sporttelep korszerűsítési munkái. Új, modern székházzal indulhatott útjára a Városi Sportegyesület, két új csoportszobával bővült a Garas utcai bölcsőde, a DÓHSZK Család-és gyermekjóléti központ számára felújítjuk a Vasút utca 11. sz. alatti épület emeletét, és ne feledkezzünk meg a Városházán épülő ügyfélszolgálatról sem.

Mint említettem, 2016-ban sem volt hiány a fejlesztésekből, s bizton állíthatjuk, hogy 2017-ben sem lesz ez másképp.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló