• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

fogazTisztelt Lakosság! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a TIGÁZ Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával, 2016. október 1-jei dátummal megszüntette földgáz egyetemes szolgáltatási tevékenységét.

A Hivatal a FŐGÁZ Zrt.–t jelölte ki a TIGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatásban vételező földgáz fogyasztóinak átvételére, további ellátására.

A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Ennek oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre befizetett többletet a TIGÁZ a végelszámoláskor visszafizette, mivel a fűtési szezonban már nem a TIGÁZ lesz a gázszolgáltató. Az előttünk álló időszakban azonban a téli hónapok túlsúlya miatt a következő éves gázmérő-leolvasásig a megszokottnál magasabb összegű részszámlák várhatók.

A FŐGÁZ Zrt. munkatársai szeretnék elkerülni, hogy az átmenetileg jelentkező magasabb kiadás a családokra váratlan pénzügyi terhet rójon, ezért arra kérik Önöket, hogy a végelszámoláskor a TIGÁZ-tól visszakapott pénzüket tartalékolják a következő hónapok várhatóan magasabb részszámláira.

Megértésüket köszönjük!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló