• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

orvosDunakeszi Városának lakosságszáma folyamatosan növekszik, mellyel párhuzamosan arra törekszünk, hogy lakótársainknak a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat biztosítsuk. Ezt a törekvésünket bizonyítják fejlesztéseink, beruházásaink, melyeket az Önök visszajelzései, igényei alapján valósítunk meg.

Szeretnénk, hogy az orvosi rendelések gördülékenyen haladjanak, és a minimálisra csökkentsük a várakozási időket, ezért a lakosságszám növekedésével időnként felülbíráljuk az orvosi körzethatárokat, az orvosok egyenlő és arányos terhelése érdekében.

Mivel a tóvárosi rendelő jelenleg nagyon sok beteget lát el, meghosszabbodtak a várakozási idők, és az ott dolgozó Dr. Babcsányi Judit is jelentősen túl van terhelve, a városunkban rendelő orvosok kérése alapján tehát elvégeztük az ellátási területek aktuális arányosítását.

A körzethatár-módosítás szerint 2016. november elsejétől az alábbi utcák kerülnek a Dr. Babcsányi Judit felnőtt háziorvosi körzetéből Dr. Kohári György felnőtt háziorvosi körzetébe: IV. Béla utca, Ábrahám P. utca, Ábrahám P. köz, Bárdos L. u., Eisemann M. u., Eszterházy P. u., Farkas F. u., Huszka J. u., Kacsóh P. u., Kacsóh P. köz, Kadosa P. u., Lehár F. u., Szt. Erzsébet u., Szt. Kinga u., Szt. László u., Szt. Margit u., Zerkovitz B. u..

Dr. Kohári György rendelője jelenleg a 2120 Dunakeszi, Tábor u. 56. sz. alatt található, ám a nemrég önkormányzati tulajdonba került Frédikevill (2120 Dunakeszi, Széchenyi u. 68.) épületének átalakítása után a rendelés az említett Széchenyi utcai címre költözik, melyről természetesen tájékoztatjuk majd a Tisztelt Lakosságot.

A gördülékeny átállás érdekében kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy az új, területileg illetékes háziorvosát mihamarabb felkeresi.

Rendelési idő:

Hétfő - Szerda: 14.00-18.00

Kedd - Csütörtök: 8.00-12.00

Péntek: páros hónap 8.00-12.00

páratlan hónap 14.00 -18.00

 

Megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségekért pedig szíves elnézésüket kérjük!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló