• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

frédikevillMint arról korábban is beszámoltunk, Dunakeszi Város Önkormányzata megvásárolta a volt Frédikevill épületét (Széchenyi u. 68.), melynek orvosi rendelőkké alakítása a jövő évben kezdődik.

Dunakeszi Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy fejlesztéseivel és beruházásaival még élhetőbbé tegye a várost, és a lakossági igényeket a lehetőségeihez mérten maximálisan kiszolgálja. Ennek megfelelően az Önkormányzat az egészségügy területén már az elmúlt években is számos intézkedést tett, gondoljunk csak a napokban is zajló Szakorvosi Rendelőintézet felújítására, valamint az idén teljes körűen felújított Fóti úti rendelő épületére.

A meglévő épületek korszerűsítésén túl azonban a megnövekedett lakosságszám indokolttá tette újabb orvosi körzetek és rendelők létesítését is. Ezért vásárolta meg az Önkormányzat a volt Frédikevill épületét, melynek földszintjét tervei szerint orvosi rendelőközponttá alakítja át.

Az épületben két háziorvosi rendelő, egy gyermekorvosi rendelő és egy védőnői vizsgáló kap helyet, a hozzájuk tartozó irodával, mosdókkal, várókkal együtt. Természetesen sor kerül a földszint akadálymentesítésére is, az épület mellett pedig 25 darab parkolóval tesszük könnyebbé a rendelők megközelítését.

A fentieknek megfelelően elkészültek az épület átalakítására vonatkozó tervek, melyek az alábbi linken érhetők el.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló