• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

20160718 185652Tavaly hatalmas sikert aratott, s bízunk benne, hogy idén sem lesz ez másképp – május 8-tól újra megmozdul Dunakeszi!

2016-ban indult útjára az a program, mely minden hétfőn, szerdán és pénteken megtöltötte a Katonadombot – ez a Mozdulj Dunakeszi!

Két hónapon keresztül hetente háromszor szabadtéri aerobik órák voltak a Katonadombon, Dunakeszi Város Önkormányzatának jóvoltából ingyenesen a lakosság számára – és idén sem lesz ez másként!

2017. május 8-án újra elindul a méltán népszerű programsorozat, mely a tavalyihoz képest számos újdonsággal és különleges meglepetéssel egészül ki.

Többek között a tavalyihoz képest két hónappal tovább tart a program, hiszen nem júliusban, hanem már májusban kezdünk. Ennek köszönhetően több oktatónak, szám szerint háromnak is lesz alkalma bemutatkozni.

Mindenki Borsos Petije természetesen továbbra is a csapatot erősíti, mely két hölggyel egészül ki. A Dunakeszin már két edzőteremmel is rendelkező Kelly’s Fitness szakmai vezetője, Kutasi Kelly is csatlakozik a programhoz, valamint Nagy Amarilla, országosan ismert gerinctréner, aerobik prezenter is a csapat része lesz, a Dreamfactory színeiben.

Úgy véljük, hogy ezzel a trióval sikerült olyan szakmai minőséget és sokszínűséget elérni, mely országosan is egyedülálló a hasonló programok között.

S hogy mire számíthatnak konkrétan május 8-tól a Katonadombon?

Jóleső, kora esti átmozgató edzésekre, melyekhez semmiféle eszközre és speciális tudásra nincs szükség. Az órák célja elsősorban az, hogy mindenki jól érezze magát, a nap végén kellemesen felfrissüljön és átmozgassa az egész napos üléstől, rohanástól elzsibbadt végtagjait.

Az oktatók saját stílusukat, egyéniségüket és szakmai tudásukat felhasználva fogják lendületbe, mozgásba hozni a résztvevőket, és terelgetni őket egy új, egészségesebb élet felé.

Az órákon kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet, hiszen garantáljuk, hogy mindenkinek segítünk megtalálni a neki legmegfelelőbb intenzitást és nehézségi szintet!

Részletekért kövesd figyelemmel folyamatosan frissülő hírfolyamunkat: https://www.facebook.com/mozduljdunakeszi/ hiszen további részletekkel folyamatosan jelentkezünk!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló