• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

rendőrségi épületA 2015-ben átadott, teljes külső felújításon átesett Dunakeszi Rendőrkapitányság épülete a belső – irodák, előterek, apartmanok – részen is a megújulás útjára lépett.

Korábban már beszámoltunk azokról az egyeztetésekről, melyek Dunakeszi Város Önkormányzata és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között folytak a régi rendőrség, valamint a Dunakeszi Járásbíróság épületét illetően. Tudniillik a bíróság épülete Dunakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában állt, míg a régi rendőrség épülete állami tulajdont képezett. Tekintve a két intézmény feladatait, ez az eloszlás nem volt túl célszerű.

Az egyeztetéseknek köszönhetően sor került az épületek cseréjére – az Önkormányzat elajándékozta az épületet az MNV Zrt.-nek, az MNV Zrt. pedig az Önkormányzatnak ajándékozta a régi rendőrség épületét.

Az épületek eltérő állapotából adódóan egy körülbelül 32 millió forintos értékkülönbség jelentkezett, melyet az Önkormányzat a Dunakeszi Rendőrkapitányság fejlesztésére köteles fordítani.

Ennek megfelelően a múlt héten elkezdődött a Dunakeszi Rendőrkapitányság belső felújítása. A beruházás részeként megújul a negyedik emeleten hat darab iroda és négy apartman, továbbá felújítjuk a bűnügyi technika és a bűnügyi helyszínelők irodáit, a hozzájuk tartozó vizesblokkokat és előtereket – ez összesen 26, földszinti irodát jelent.

Az Önkormányzat által vállalt költségekhez a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság is hozzájárult, hogy a jelen beruházás a lehető legnagyobb eredményességgel záruljon majd le.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló