• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

magyi2012-ben önkormányzati tulajdonba került a Magyarság sporttelep, mely az elmúlt öt évben hatalmas fejlődésen ment keresztül. A legutóbbi beruházás tárgya a főépület volt.

A Magyi főépülete kívül-belül teljes felújításon esett át. A felújítás befejezését követő, sajtó-nyilvános átadóra április 19-én került sor. Bejárhattuk a megújult épületet, megcsodálhattuk a világos, kiválóan felszerelt termeket, melyekbe már be is költöztek a szakosztályok.

A beruházás teljes külső és belső felújítást foglalt magába. A fejlesztés célja az épület korszerűsítésén kívül a racionális és funkcionális kialakítás volt, hiszen a korábbi években számos toldalék épült a központhoz ad hoc jelleggel.

A külső felújításon részeként a kivitelező nyílászárókat cserélt, leszigetelte az épületet, a lelátóra is új lépcső vezet.

Az épület belsejére rá sem lehet ismerni, hiszen alaprajzi változások is történtek. A lelátó alatt központi előteret nyitottak, egyik oldalán büfével, másikon közlekedővel. Megújultak a vizesblokkok, új helyre került a játékos kijárat, plusz egy iroda, öltöző, szertár és egy bírói öltöző is kialakításra került.

Az emeleten összenyitották a klubépület helyiségeit, így az alkalmas lett nagyobb helyigényű sportok befogadására is.

Az átadón egyébként az is kiderült, hogy a sporttelepen hamarosan egy atlétikai pálya is létesül, mely a nagyobb versenyekre is megfelelő felkészülési helyszínként fog működni a sportolók számára. Az atlétikán kívül pedig a labdasportok szerelmeseinek is jó hírrel szolgáltak, hiszen egy sportcsarnok is helyet kap itt a közeljövőben.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló