• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Dunakeszi unnepel a varos 2017 facebook cover 851x315pxMegérkezett a tavasz, s vele a szabadtéri rendezvények is. Az idei szezont egy három napos hosszú hétvégével nyitjuk, ahol helyet kap a Pest Megyei Rendőr – és Katasztrófavédelmi nap, Dunakeszi 40. születésnapjának programjai és a hagyományos Majális is.

Április 29-én újra városunkban kerül megrendezésre a Pest Megyei Rendőr – és Katasztrófavédelmi nap. Tavaly nagy sikernek örvendtek a Katonadombon mind a közelharc-, önvédelem- és fegyverbemutatók, mind a terrorelhárító eszközök és felszerelések bemutatói, így ezek a programok idén is helyet kapnak a rendezvényen. De lesznek interaktív közlekedési játékok, koncertek, kutyás bemutatók is.

Április 30-án pedig Ünnepel a Város! Idén 40 éve, 1977. április 1-jén nyerte el Dunakeszi a városi rangot, ezt a jeles eseményt pedig egy rendhagyó városi születésnapi bulival ünnepeljük meg, szintén a Katonadombon. A rendezvény részeként jelen lesz a hagyományos vidámpark, plusz egy különleges sportszigettel is készülünk, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt maradandó élményt fog szerezni minden bizonnyal!

A színpadi programok 11.45-kor kezdődnek – bemutatkoznak városunk iskoláinak művészeti csoportjai, valamint koncertet ad a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar is. 15.20-kor sor kerül egy nagyon várt eseményre: bemutatjuk a Város Tortáját, a Kun Cukrászműhely nugátos-mogyorós pralinétortáját. A tortát természetesen ingyen meg lehet majd kóstolni a születésnapi rendezvényen.

A finomságok után 17 órától a Retróleum zenekar ad koncertet, majd őket 20 órától Tóth Vera élő nagykoncertje követi. Sötétedés után DJ Dominique és DJ ThomX uralják a színpadot, egészen fél 12-ig.

Május elsején sor kerül a hagyományos Majálisra, ahol amellett, hogy bemutatkoznak a helyi kulturális- és spotegyesületek, rengeteg színes programmal kedveskedünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vidámpark, rengeteg finomság, kézműves árusok sora lesz jelen a Katonadombon, 18 órától pedig Vastag Csaba koncertjén bulizhatunk egy jót a hétvége lezárásaként.

Sok szeretettel hívunk és várunk mindenkit, ünnepeljük együtt Dunakeszi várossá avatásának 40. évfordulóját!

Részletes program

A rendezvény ideje alatt különjáratot is indítunk, melynek részletes menetrendje ITT érhető el.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló