• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

postaA Magyar Posta Zrt. Ügyfélszolgálati Igazgatósága válaszolt Dunakeszi Város Polgármesterének, Dióssi Csabának a posta helyi szolgáltatásainak egyre romló minőségéről szóló levelére.

Az elmúlt időszakban számos jelzés érkezett Dunakeszi Város Önkormányzatához a lakosság részéről a Magyar Posta Zrt. által biztosított szolgáltatások színvonalának romlásával kapcsolatban.

Mivel a posta tevékenysége nem tartozik az Önkormányzat hatáskörébe, ezért Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere nyílt levélben fordult a Magyar Posta Zrt. vezetéséhez. A levél ITT érhető el.

A levélre a napokban válasz is érkezett, melyben a Magyar Posta Zrt. Ügyfélszolgálati Igazgatósága tájékoztatta az Önkormányzatot, hogy a Dunakeszi, 1. sz. (Verseny utcai) posta június elsejétől szombatonként egy órával tovább, azaz 8 és 13 óra között tart nyitva.

Bár díjazzuk ezt a törekvést, úgy véljük, a plusz egy órától nem fog nagymértékben megváltozni a postai szolgáltatások minősége. Ennek fényében Dióssi Csaba és Fellegi Máté, a Magyar Posta Zrt., ügyfélszolgálati igazgatója között személyes egyeztetésre fog sor kerülni a közeljövőben.

Bízunk benne, hogy a személyes megbeszélésnek köszönhetően újabb változásokat sikerül elérni, viszont addig is szeretnénk segítséget nyújtani a Tisztelt Lakosságnak a postai szolgáltatásokat illetően. Amennyiben Önt bármilyen hátrány érte a késői és/vagy hiányos kézbesítés miatt, kérjük, írja meg nekünk panaszát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és mi eljuttatjuk a probléma terén illetékesek részére.

Hiszünk benne, hogy közös erővel véget vethetünk a problémának, és sikerül jelentős javulást elérnünk a postai szolgáltatások terén, Dunakeszin!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló