• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

posta tárgyalásMint arról már korábban is beszámoltunk, május 26-án, pénteken konzultált Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere és a Magyar Posta Zrt. képviselői a helyi szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Részletekbe menően megtárgyalta Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere, valamint a Magyar Posta Zrt. területi és hálózati igazgatója azokat a problémákat, melyeket a Polgármester úr nyílt levelében fogalmazott meg a szolgáltató felé.

A megbeszélés során a Társaság képviselői rendkívül együttműködőek voltak, a felek részletesen átbeszélték az Önkormányzat által felvetett észrevételeket, mind a város postai ellátottságával - külön kiemelve a Dunakeszi 1-es posta jelenlegi infrastrukturális helyzetét –, mind a postai szolgáltatások minőségi problémáival kapcsolatosan.

A város postáinak ügyében az Önkormányzat és a Posta képviselői egyetértettek abban, hogy az ingatlanok jelenlegi elhelyezkedése nem minden esetben követi a település területi fejlődését, ezért erre a kérdésre a hosszabbtávú megoldást a jövőben közösen keresi a két fél. Egyetértés volt abban is, hogy a Verseny utcai posta épülete modernizálásra és korszerűsítésre szorul, ezért a Magyar Posta középtávú tervei között szerepel az ingatlan felújítása, esetleges bővítése.

A megbeszélés során szóba kerültek a minőségre irányuló észrevételek is, melyek főleg a küldemények kézbesítését érintették. Az utóbbi hónapokban a magas fluktuáció és az azzal járó betanulási időszak okozhatott olyan minőségi problémákat, ami lakossági panaszokhoz vezetett.Az igazgató urak felelősséget vállaltak abban, hogy ezen a területen egy-két hónapon belül jelentős javulást igyekeznek elérni. Jelenleg napi szintű folyamatos felügyeletet léptettek érvénybe, aminek a pozitív eredményei a postához beérkező panaszok számosságának jelentős csökkenésében már most is mutatkoznak. A Tisztelt Lakosság felé az a kérésük, hogy a jövőben minden kézbesítésre irányuló panaszt jelezzenek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen, hiszen a Posta minden egyes beérkező bejelentést kivizsgál.

Bízunk benne, hogy az említett törekvések célba érnek, és a beruházások is mihamarabb megvalósulnak, hogy Dunakeszi lakossága a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokban részesülhessen.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló