• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

veterán programA tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a Veterán Jármű és Retro Találkozó a Katonadombon, ahol külön figyelmet szentelnek az idén 40 éves város tiszteletére a 40 éves gépjárműveknek.

Június 17-én egy rendkívüli időutazásra hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, hiszen a Veterán Jármű és Retro Találkozó keretein belül oldtimer autók, motorok, mezőgazdasági gépek lepik el a Katonadombot. Sőt, a járművek tulajdonosai az autójukhoz is öltöznek, korabeli ruhákban látogatnak az ország minden tájáról Dunakeszire, egy izgalmas, színes forgatagot létrehozva a Katonadombon.

Arra való tekintettel, hogy városunk idén 40 éve, azaz 1977. április 1-jén nyerte el a városi rangot, a külön figyelmet szentelnek az 1977-es járműveknek, ők ugyanis egy pont köré csoportosulva kerülnek majd kiállításra.

A találkozó részeként idén a Kemencei Erdei Kisvasút is városunkba érkezik, valamint cséplés bemutatóra és kamion szimulátorra is számíthatunk. Azok pedig, akik nem csupán néznék, de ki is próbálnák, hogy milyen egy igazi veterán járművel utazni, felülhetnek az ingyenes veterán buszjáratra, mely minden órában elviszi az érdeklődőket egy körre (a buszjárat pontos indulási helyéről és idejéről a rendezvény helyszínén lehet majd érdeklődni).

Ami pedig a színpadi programokat illeti: 15.30-tól zenél Csipesz és Bandája, 18 órától pedig a színpadon Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar.

Retro lesz ám ez a javából, nem érdemes kihagyni! Találkozzunk június 17-én a Katonadombon, kapunyitás 9 órakor!

Rendezvényjárat menetrendje

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló