• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

IskolakezdesAz elmúlt évek hagyományai szerint a 2017/2018-as tanévkezdéshez is meghirdetjük az iskolakezdési adománydoboz akciót.

 Az iskolakezdés jelentős kiadásokkal jár, melyek sajnos rengeteg családnak okoznak fejtörést. Ennek tudatában Szabó József, Dunakeszi Város Önkormányzatának társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnoka 2014-ben kezdeményezte, hogy a karácsonyi ajándékdoboz-akció mintájára segítsük a rászoruló gyermekeket egy iskolakezdő-csomaggal, hogy mindenki egyforma esélyekkel induljon a tanévben.

„Az eddigi akciók nagy népszerűségére és pozitív visszajelzéseire való tekintettel idén sem volt kérdés, hogy elindítjuk programunkat, hiszen fontos, hogy a rászoruló családok ne csak évente egyszer, karácsonykor kapjanak segítséget, hanem más időszakban is gondoljunk rájuk. Ezúton is köszönöm Dióssi Csaba polgármester úrnak és Erdész Zoltán alpolgármester úrnak, hogy magánszemélyként idén is jelentős összeggel járulnak hozzá az akció sikerességéhez.

Bízom benne, hogy az adományokkal az előző évekhez hasonlóan most is nagy örömet fogunk szerezni a szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Az iskolakezdési adománydoboz- akció keretein belül főleg füzeteket, írószereket, tolltartókat, iskolatáskákat, tornazsákokat és minden egyéb olyan eszközt (színes ceruza, festék, gyurma, vonalzó, zsírkréta, körző, stb.) várunk, amelyekre az iskolában szükségük lehet a diákoknak. Volt, aki saját kezűleg varrt tornazsákokkal segítette a gyerekeket, nagyon megható volt.” – mesélt a program ötletgazdája és koordinátora, Szabó József, önkormányzati képviselő. Az adományokat a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársa közreműködésével juttatjuk el a támogatandó családok részére.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon a közösségi együttműködéshez, ezzel is segítve egymást, mert Dunakeszi a Mi városunk.

Az adományokat augusztus 4-ig fogadjuk a Polgármesteri Hivatalban működő Programirodában, vagy augusztus 18-ig a DÓHSZK Család és Gyermekjóléti Központban (Bajcsy-Zsilinszky út 32.)

A támogatásokat előre is köszönjük!

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló