• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

beszám borítóAz önkormányzati ciklus végéhez közeledve az elmúlt négy év időszakáról kell számvetést készítenünk. A 2010-ben vállalt ígéreteink teljesítéséről és számos további, együtt a várossal elért eredményünkről számolhatunk be Önöknek.


Közösségi összefogás, biztonság és fejlődés – ezek azok az alapvetések, amelyre Városunkat építjük.
2010-ben egy új korszak kezdődött városunk közéletében. Legfontosabb célnak tűztük ki magunk elé, hogy az addigi csatározások helyett egy olyan együttműködést hívjunk életre, amely a pártpolitika felett áll, amelynek célja, hogy pártállástól függetlenül, erőnket összeadva Dunakeszit egy biztonságos és intenzív fejlődési pályára állítsuk.
Képviselőtársaink aláírásukkal mindannyian csatlakoztak ehhez az összefogáshoz, amelyet az első városi konzultációban a lakosság 98,76 %-a támogatott.
Az együttműködés egy soha nem látott, dinamikus fejlődési szakasz beindulásához segítette hozzá városunkat. Az összefogás jegyében minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy egy átfogó szemléletváltással megalapozhassuk Dunakeszi történelmének új fejezetét.
A társadalmi párbeszédre épített, közösségformáló gondolkodásmód újjászervezte Dunakeszi működését.
A 4 év alatt elért eredményeink elhelyezték azokat az alapokat, amelyre reményeim szerint a következő időszakban egy hosszú távon is sikeres várost építhetünk.
Kérem, tekintsék át az elmúlt négy évben Önökkel közösen elért eredményeket bemutató beszámolónkat.

 

A kiadványt minden háztartásba eljuttattuk.

Amennyiben nem kapta meg, kérem jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

Elektronikus formában itt tekintheti meg

Polgármesteri beszámoló

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló