• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

viharA Farkas Ferenc Művészeti Iskola Et-Vie Danse moderntánc együttesének növendékei a 2015. június 25-28. között Balatonfüreden megrendezésre került VI. Látványtánc Európa Bajnokságon kiemelkedő eredményeket értek el!

Csütörtökön és pénteken a "B" kategóriájú (amatőr) táncosok versengtek, a hétvégén pedig az „A” kategória (profi) versenyzői.
A 891 produkcióból 8 az EtvieDanse Táncegyüttesé volt.
A következő eredmények születtek:

 

- „B” kategóriában a kisebbek Ezüstöt szereztek Winter című koreográfiájukkal és 5. helyezést a Múzsákkal, művészi látványtánc formációban.
- „A”kategóriában a „nagyok”2. helyezést értek el a Vihar és a Masquarade című produkciójukkal egyaránt, formációban és csoportban.

 

-Vándor Eszter a haladó csoport kiváló tagja, nagyon tehetséges, magas technikai tudással rendelkező táncos, szóló koreográfiájával, melynek címe:Shatter me , 6. helyen végzett.

 

- Kónya Tímea a legtörékenyebb és kiemelkedően tehetséges, kiváló adottságokkal rendelkező, nagyon szorgalmas növendéke az együttesnek, légies mozdulataival elbűvölte a szakmai zsűri legkeményszívűbb tagjait is. Nereis című modern balett szólójával 3. helyen végzett.

- Hodossy Petra a művészeti iskola egyik legérzelemgazdagabb mozgáskultúrájú és stílusérzékű táncosa, rendkívül tehetséges,és szorgalmas, megható alázattal fordul a tánc felé. Az Európa Bajnokságon az „I wanna dance” című lenyűgöző előadásával 2. helyet szerzett.

 

- A legszebb eredményt az EtvieDanse társulata a városunkban már ismert, hiszen a Fő Tér avatására készült a koreográfia, a 2007-es Eurovíziós dalfesztivál győztes dala ihlette Destiny vagyis Imádsággal szerezte. Európa Bajnoki 1. helyezést modern balett csoport kategóriában.

Ez a tánc meghívást kapott a legkiválóbb műsorszámok gála műsorára is, melyet egy későbbi időpontban fog a Duna Tv levetíteni.

A lányokat legközelebb augusztus 20-án láthatják a Fő téren előadásra kerülő János vitéz produkcióban.

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló