• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Önöknek épül 1A Gyártelepi aluljáró vízelvezető rácsa régóta problémát jelent az arra közlekedőknek. A vízelvezető rács olyan mértékben elhasználódott, hogy javítása már nem lehetséges ezért a cseréje szükséges.

A rács melletti burkolat tartósságának biztosítása miatt 1-1 m-es szakasz bazalt betonnal lesz kiépítve. A bazaltbeton tulajdonsága, hogy a szilárdulási ideje jóval több, mint az aszfalté, viszont sokkal nagyobb teherbírású, így tartósabb is. A rács beépítésére vonatkozó munkavégzés után, a bazalt beton esetében még további két hét a szilárdulási idő, ezért a lezárás nem oldható fel. Így lesz olyan időszak, amikor bár tényleges munka nem zajlik, mégsem lehet a forgalmat átengedni az érintett szakaszon.

A rendőrség Közlekedésrendészeti osztályának szakértői véleménye alapján a beruházás teljes lezárást igényel.

A Lakosságszolgálati Osztály a buszközlekedést is ennek megfelelően szervezi át, az autósoknak pedig azt tanácsolja, hogy a vasúti felüljáró mellett az északi városrészen lévő Sólyom utcai átjárót is vegyék igénybe.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a felújítás a város közlekedését jelentősen akadályozza, ugyanakkor a szakmai észrevételeken túl a lakossági panaszok is azt mutatják, hogy szükséges egy tartós, stabil megoldást találnunk. A beruházást 2015. július 15 – 2015. augusztus 15. közötti időszakra határoztuk meg, hogy a tanítási szünet, illetve szabadságok idejére kerüljön.

Előre is köszönjük a megértésüket!

gyártelepi aluljáró 1

Helyi körjárat Menetrend

Auchan busz menetrend

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló