• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

iskolakezdő adományakcióA tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetjük az iskolakezdő adománydoboz akciót. Augusztus 14-ig várjuk az adományokat.

Az adventi adománydoboz akció mintájára tavaly útjára indult az iskolakezdő csomag gyűjtése, szétosztása.

A tavalyi akció rendkívül sikeres volt, több száz iskolatáskát tudtunk szétosztani, a családok visszajelzéseiből pedig azt láttuk, jó helyre kerültek az adományok. Nem véletlen, hiszen a karácsonyi ünnepek mellett, az iskolakezdés szintén megterhelő időszak a családok számára. Fontosnak tartom, hogy a rászoruló családok ne csak évente egyszer kapjanak segítséget, hanem más időszakban is gondoljunk rájuk. Bízom benne, hogy az adományokkal most is nagy örömet fogunk szerezni a szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Elsősorban füzeteket, írószereket, tolltartókat, iskolatáskákat, tornazsákokat és minden egyéb olyan eszközt várunk, amelyekre az iskolában szükségük lehet a diákoknak.

Kérem, hogy adományát augusztus 7-ig juttassa el a Dunakeszi Programirodába (Polgármesteri Hivatal, Dunakeszi, Fő út 25.), vagy a augusztus 14-ig a Humán Szolgáltató Központba (Dunakeszi, Bajcsy-Zsilinszky u 32.)

Köszönöm, hogy Ön is csatlakozik az akcióhoz!

Szabó József

Társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnok

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló