• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

étkezésVárosunkban a közétkeztetés biztosítását és az ahhoz kapcsolódó adatkezelést a Humán Szolgáltató Központ látja el. Bár az elmúlt két esztendőben az eddig használt étkezés nyilvántartó rendszer legégetőbb hiányosságait az Önkormányzat igyekezett minél gyorsabban kiküszöbölni, a visszajelzések alapján mégis szükségessé vált egy újabb informatikai felület bevonása, valamint a humánerőforrás átszervezése.

A korábbi Multischool étkeztetési programot felváltja az EPER Rendszer étkeztetés modulja. A rendszer jelenleg teszt-üzemmódban fut, amelyet hamarosan felvált az éles használat.

Az ebéd befizetés és lemondás rendje nem változik, kivételt képeznek az óvodás korú gyermekek, az ő esetükben lényeges változás, hogy az étkeztetéssel kapcsolatos valamennyi ügyintézést a Humán Szolgáltató Központban kell a jövőben megtenni, nagy hangsúlyt helyezve az étkezés lemondásra!

Az úgynevezett szülői felület használatáról a könnyebb átállás érdekében hamarosan tájékoztatjuk a tisztelt szülőket.

Étkezést lemondani az alábbiak szerint lehetséges:

- személyesen a Humán Szolgáltató Központban (Dunakeszi, Bajcsy Zs. Út 32.)

(Pénztári nyitva tartás:Hétfő:700-1400, Kedd:800-1400, Szerda:1000-1830, Csütörtök:800-1600, Péntek: 800-1200)

- telefonon: 06 70/6994970

- email: : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- SMS: 06 70/6994970

Étkezés befizetés rendje:

- nem lesz változás az ebéd befizetés gyakorlatában, továbbra is személyesen a Sodexo irodában készpénzben, kártyával, illetve átutalással van mód a számla kiegyenlítésére,

- új a Web-es felület lesz a szülők részére, továbbá minden szülő részére, aki megadja email címét, minden hónap elején megküldjük az aktuális hónapra vonatkozó „előkalkulációs számlát”, így biztosítva az információt a fizetendő összegről,

- a számla előállításakor lehetőség van arra, hogy részletesen feltüntessük a hónapban történt eseményeket (lemondás, kedvezmények),

- fizetés elmaradás esetén a program, - azon szülők részére, akik megadták email címüket - automatikusan küldi az egyenlegértesítőket, email cím hiányában postai úton juttatjuk el a leveleket.

Ezen döntések meghozatalával mind az Önkormányzat, mind a Humán Szolgáltató Központ vezetése azon munkálkodik, hogy közétkeztetésben érintettek minél nagyobb elégedettséggel vehessék igénybe ezt az ellátást.

 

A bölcsődés és óvodás gyermekek ingyenes étkezési lehetőségeiről IDE kattintva olvashatnak

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló