• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

étkezésAhogy korábban tájékoztattuk a lakosságot, átláthatóbbá válik az étkeztetési nyilvántartó rendszer. Az új rendszerrel kapcsolatban a Humán Szolgáltató Központ az alábbiakban tájékoztatja a szülőket:

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a teszt üzemmódot követően 2015. szeptember 20-tól az étkezési nyilvántartást és az ebédbefizetéseket az EPER programmal folytatjuk.

A programváltás Önöket annyiban érinti, hogy az EPER Szülői felületen az első belépéskor egy rövid regisztráció szükséges ahhoz, hogy az eddig megszokott szolgáltatásokat igénybe tudják venni. Ennek módja részletesen fel van tüntetve az alábbi oldalon.

http://ugyfelkapu.eper.tv/ugyfel/bejelentkezes

A szülői felületen az aktuális fizetendő összeg, számla előzetesét minden hónap 10-ig közzé tesszük, amelyet20-ig kérjük befizetni, személyesen a Humán Szolgáltató Központban, vagy átutalással a már korábban megadott intézményi számlaszámokra.

Az átutaláskor kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntessék fel az intézmény nevét, ahova gyermekük jár, a gyermek nevét, és a számla sorszámát.

A befizetések beazonosítása érdekében kérjük, hogy - amennyiben több gyermek étkezését utalják át – ügyeljenek arra, hogy egy átutalási megbízáson egy intézmény típusba járó gyermekek szerepeljenek. Pl: egy átutaláson csak bölcsődés, vagy csak óvodás, vagy csak iskolás, ellenkező esetben a számla nem íródik jóvá a rendszerben.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lemondások rendje annyiban változott, hogy valamennyi (az óvodások is!) étkezésben részesülő gyermek étkezési lemondását a Humán Szolgáltató Központban kell megtenni, függetlenül attól, hogy a köznevelési intézményben is jelezni kell a hiányzás okát és idejét.

Fontos hangsúlyozni, hogy az ingyenes étkezésben részesülő gyermekek hiányzása esetén is le kell mondani az étkezést.

A lemondásokat az alábbi módon tehetik meg:

email-en az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon,

SMS-ben és telefonon a 06/70-699-4970-es telefonszámon.

Amennyiben módjuk van rá, javasoljuk, hogy az SMS vagy email lehetőséget válasszák, tekintettel a telefonvonal túlterheltségére.

 

Humán Szolgáltató Központ

 

Részletes tájékoztató

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló