• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

sztk felújításTegnap délután levált a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet épületében a második emeleti álmennyezeti borítás egy része. Személyi sérülés és anyagi kár nem történt, a javítási munkálatokat már megkezdték.

November 16-án, délután, az SZTK északi szárnyában levált a röntgen és a reumatológia rendelők felett a tetőtér álmennyezeti borításának egy része. A kárelhárítást azonnal megkezdték, illetve áthelyezték a közvetlenül érintett szakrendeléseket. Megelőzési céllal újra átvizsgálják statikailag az épületet, és megerősítik az épület alátámasztását.

A váratlan eset is azt bizonyítja, hogy az épület teljes egésze felújításra és korszerűsítésre szorult a problémamentes működés érdekében. A Szakorvosi Rendelőintézet épülete jelenleg is felújítás alatt áll, ám a munkálatoknak nincs közük az esethez, hiszen az épület másik területén folynak éppen. Dunakeszi Város Önkormányzata az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt vállalta, hogy a külső energetizálási munkálatokon kívül elvégezteti a tetőtér felújítását is. A felújítás több szempontból is hasznos, hiszen a munkálatoknak köszönhetően a rejtett hibák is előkerülnek.

A rendelések a mai nap (2015. november 17.) folyamán a következőképpen módosulnak:

A röntgenkészítés szünetel, a rendelést a váci kórház helyettesíti; a reumatológia az ideggyógyászati rendelőben található, valamint ma nincs rendelés a nőgyógyászaton.

Az említett szakrendeléseken kívül a Szakorvosi Rendelőintézet zavartalanul üzemel. A holnapi naptól (2015. november 18.) a röntgen, a reumatológia és a nőgyógyászati szakrendelés is a szokásos módon érhető el.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló