• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

radnótiNovember 16-án átadásra került a Radnóti Miklós Gimnázium informatikai szaktanterme, melyet Kalocsai Zsolt adományából sikerült felújítani.

A budapesti székhelyű RSM DTM Zrt. alapítója és elnök - vezérigazgatója nagylelkű felajánlásának köszönhetően teljes körűen felújították a Radnóti Miklós Gimnázium informatikai szaktantermét - beleértve a terem festését, a padok cseréjét, illetve a padlóburkolat felújítását is a számítógépes felszerelésen kívül.

Kalocsai Zsolt elmondta, hogy azért nem hozza nyilvánosságra az adomány pontos összegét, hiszen nem a pénz a fontos, hanem a szándék. Felajánlását reméli, hogy sokan példaként értelmezik, hiszen a legjobb nevelés a fiatalság számára a példamutatás. A gimnáziumot pedig kiemelten érdemesnek tartja arra, hogy támogassa, segítse a további jó eredmények elérésében.

Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere hozzátette, hogy Dunakeszi számára elismerés az, hogy egyre többen tartják érdemesnek a várost arra, hogy ha az anyagi helyzetük megengedi, akkor mecénásként fektessék be pénzüket a jó ügyek támogatásába. Tiszteletreméltó az a filozófia, mely szerint egy közösségben nem csupán az a lényeges, hogy kapjunk és elvegyük, ami jár, hanem hogy mindenki lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a közösség, s így a város fejlődéséhez és működéséhez. Egyre több a példaértékű cselekedet a városban, hiszen nemrég 70 millió forintot hagyományozott az önkormányzatra uszoda - építési célokkal városunk egyik lakosa, valamint megemlíthetjük Kállay Gyula bácsit, aki több zongorát adományozott a helyi intézményeknek, valamint rendszeres támogatója a helyi művészeti életnek is.

Dunakeszi nem egy átlagos város, ezt bizonyítja az is, hogy átlagon felüli azon lokálpatrióta cselekedetek száma is, melyekkel a helyiek segítik a fejlődést, még magasabbra emelve a város színvonalát. Legyünk büszkék arra, hogy ehhez a rendkívüli közösséghez tartozunk, hiszen Dunakeszi a Mi Városunk.

Az átadón készült interjút itt tekintheti meg:


Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló