• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

adventi opKEDVES DUNAKESZIEK!

2015-ben sem maradhat el a közös karácsonyi készülődés, a várakozás izgalma és az ünnepre való hangolódás. Idén több újdonsággal is készülünk, hogy még kellemesebben és tartalmasabban teljen az advent.

Új helyszínre költözik a karácsonyi vásár, hiszen az eddig megszokott Casalgrande tér helyett a Városháza mögötti felújított Dózsa György tér lesz a vásár központja. Szintén itt lesz a korcsolyapálya is, mely idén először nyitja meg kapuit Dunakeszin kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szeretnénk, ha idén is megtalálná minden korosztály a számára legkedvesebb programot az Dunakeszi Adventi Vásáron, hogy az együtt töltött idővel tegyük még meghittebbé az ünnepet. Csatlakozzanak hát hozzánk, kedves Dunakesziek, teljen békében, tele mosollyal az advent, köszöntsük együtt a karácsonyt és az újesztendőt.

KORCSOLYAPÁLYA A DUNAKESZI FŐTÉREN

Több éve megfogalmazódott már bennünk a városi korcsolyapálya gondolata, és nagy örömünkre az ötlet idén végre meg is valósul. A városháza mögötti Főtéren november 28-tól egészen január 31-ig minden nap este 21:00-ig, egy 30x15 méteres jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat.

Délelőttönként az óvodás és iskolás gyermekek szervezetten, osztályonként, csoportonként ingyen látogathatják majd a jeget, sőt, a korcsolyabérlést is ingyen biztosítjuk számukra.

Délutánonként a dunakesziek ötszáz forintért, a nem helyi lakosok pedig ezer forintért korcsolyázhatnak. Az 5 év alattiak ingyenesen használhatják majd a pályát.

Bízunk benne, hogy kicsik és nagyok egyaránt örömmel fogják igénybe a korcsolyapályát, így egy izgalmasabb és magasabb szintre emelve az adventi vásárt. Szeretnénk, ha Dunakeszi városa egy újabb aktív, közösségi színtérrel gazdagodna, ahol ráadásul ünnepi fényekkel, karácsonyi díszekkel és folyamatos zenei aláfestéssel varázsolunk hangulatot.

 

ADOMÁNYDOBOZ AKCIÓ

Négy éve indult útjára a Dunakeszi Önkormányzat kezdeményezéseként az adventi adománydoboz akció, aminek sikerét látva nem volt kétséges, hogy idén is része lesz a karácsonyi készülődésnek.

Csatlakozzon Ön is a közösségi együttműködéshez, ezzel is segítve egymást, mert Dunakeszi a Mi városunk.

Várjuk adományát november 28. és december 13. között a Polgármesteri Hivatalban működő Programirodába, vagy a főtéri A Kávéház kávézóba. Természetesen a határidő lejárta után is fogadunk ajándékokat, melyeket eljuttatunk a rászorulóknak.

Kérjük, a dobozon jelöljék meg azt, hogy milyen nemű és korú személynek szánják, illetve, hogy csak jó állapotú, tiszta termékeket adományozzanak!

Köszönjük, hogy Ön is csatlakozik az adománydoboz akcióhoz!

 

Részletes program

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló