• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

20151119 090159November 19-én átadásra került a felújított dunakeszi Humán Szolgáltató Központ épülete.

A Humán Szolgáltató Központ teljes belső felújításon esett át. Megújultak a vizesblokkok, kicserélték a teljes belső padlóburkolatot, korszerűsítették a világítást, illetve sor került a légkondicionáló rendszer felszerelésére is. Már régóta igény volt egy irattárra és egy eszközraktárra is, melyeket szintén sikerült kialakítani. Felújították az irodahelységeket is, komplett átalakításon és festésen estek át.

20151119 090334Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere az köszöntőjében elmondta, hogy öt évvel ezelőtt a helyi szociális szféra mostoha körülmények között működött, viszont feladataik fontossága miatt sokkal jobbat érdemelt. Ezért döntött úgy Dunakeszi Város Önkormányzata, hogy kiemelt ügyként foglalkozik a családsegítők és a gyermekjóléti szolgálat körülményeinek fejlesztésével.

Szabóné Ónodi Valéria, a Humán Szolgáltató Központ vezetéséért felelős önkormányzati biztos kiemelte, hogy a város idei intézményi felújítási kerete csak sokkal kisebb mértékű felújítást tett volna lehetővé, ám hála az önkormányzatnak, egy nagy volumenű belső átalakításra is adódott lehetőség.

Büszkeséggel tölt el mindenkit, hogy a szociális ellátás a munkálatok alatt is zökkenőmentes volt. A HSZK munkatársainak átlagon felüli szakmai hozzáértését Dunakeszi Város Önkormányzata is tiszteli és elismeri, ezért is törekszik arra, hogy megvalósuljanak az őket megillető munkakörülmények.

2016 januárjától a magyarországi szociális szféra átalakul, ezért a Humán Szolgáltató Központ járási feladatokat is el fog látni, ami létszámbővüléssel jár. Szerencsére az állami vezetés tisztában van a szektor fontosságával, így komolyabban foglalkozik a szférával, és annak fejlesztéseivel. A változásokat követően megnő a dunakeszi központ állami támogatottsága is, például a kezdeti eszköztár bővítéséhez is érkezik anyagi hozzájárulás.

 

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló