• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

diákokDunakeszi idén is csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsony előtti adománygyűjtő akciójához.

A Humán Szolgáltató Központ munkatársai három napig (november 27. és 29. között) a Dunakeszi-Fót Tesco áruházban gyűjtöttek adományt a városban élő rászoruló családok részére. Munkájukat más önkéntesek (óvodapedagógusok, hivatali köztisztviselők, a CIB Bank munkatársai, magánszemélyek és közösségi szolgálatot teljesítő diákok) is segítették. A vásárlók főleg tartós élelmiszereket ajánlottak fel, azzal a céllal, hogy sok-sok családnak örömet szerezzenek, és ünnepüket szebbé varázsolják.

Az akció rendkívül sikeres volt. Közel két tonna adományt sikerült összegyűjteni a tavalyi 670 kilóval szemben, így a HSZK munkatársai közel 200 családnak tudják eljuttatni a csomagokat még karácsony előtt.

Ezúton köszönjük a szervezőknek és minden résztvevőnek, aki ebben közreműködött, hiszen mindnyájan a szabadidejüket feláldozva vettek részt önkéntesként a gyűjtésben. Szintén köszönettel tartozunk azoknak a dunakeszieknek, akik csatlakoztak az adományozók köréhez hozzájárulva az eredményes gyűjtéshez. A gyűjtésen készült fotókat ITT tekintheti meg.

Sokat mond a helyi lakosságról a tény, hogy idén a tavalyi adományok háromszorosa gyűlt össze. Igazán büszkék vagyunk arra, hogy ilyen összetartó erő működik városunkban és minden tiszteletünk a civileké, akik munkájukkal, adományukkal segítették a gyűjtést.

A karácsony előtti adománygyűjtésnek azonban nincs vége, hiszen december 13-ig tart az adománydoboz-akció, mely során szintén helyi lakosok adományait juttatjuk el a helyi rászoruló családoknak. Várjuk adományát Főtéri adventi vásárba, a Polgármesteri Hivatalban működő Programirodába, vagy a főtéri A Kávéház kávézóba. Természetesen a határidő lejárta után is fogadunk ajándékokat, melyeket eljuttatunk a rászorulóknak

Kérjük, a dobozon jelöljék meg azt, hogy milyen nemű és korú személynek szánják, illetve, hogy csak jó állapotú, tiszta termékeket adományozzanak!

Köszönjük, hogy adományával Ön is hozzájárul az akcióhoz!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló