• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

MAK LOGOÚj szoftverre váltott a Magyar Államkincstár (MÁK) bérszámfejtő rendszere, melynek bevezetésére a november havi illetmények számfejtése során került sor.

A közszféra dolgozói számára a bérszámfejtés központilag történik, a Magyar Államkincstár munkatársai által. A fizetések utalása pedig az önkormányzatok feladata, a MÁK által megküldött adatállomány alapján. Míg korábban az említett adatállományt legkésőbb tárgyhó utolsó napján az önkormányzatok rendelkezésére bocsátották, a rendszerátállás miatt az Államkincstár most csak december 4-én, délelőtt küldte meg a sajnálatos módon hibás, utalásra nem alkalmas állományt. Ez okból kifolyólag a legtöbb önkormányzat nem tudott utalást indítani a dolgozók számára.

December 4-én, pénteken a banki utalás (GIRO) zárásáig a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztályának munkatársai folyamatosan egyeztették és javították az adatokat, azonban a helyes állomány a Magyar Államkincstártól sajnos nem érkezett meg.

A fizetésekhez szükséges fedezet Dunakeszi Város Önkormányzatának pénzforgalmi számláján rendelkezésre áll, azonban az utalások indításához szükség van az államkincstár által küldött helyes bérszámfejtések adatbázisára.

Amennyiben Dunakeszi Város Önkormányzatán kívülálló okokból a mai napon sem indítható el a fizetések utalása, úgy a város önkormányzata az érintett dolgozóknak kérésükre előleget biztosít.

Dunakeszi város önkormányzatának azon dolgozói, akik szeretnének élni az előleg lehetőségével, kérjük, jelentkezzenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló