• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

k002Energetikai felújításon esett át a Dunakeszi Rendőrkapitányság épülete, melynek ünnepélyes átadóján beszédet mondott Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere, valamint Tuzson Bence, a térség országgyűlési képviselője is.

Az eseményen Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára a kormány és a magyar emberek köszönetét tolmácsolta a dunakeszi rendőröknek.

Az államtitkár kiemelte: az elismeréshez hozzátartozik az is, hogy infrastrukturális fejlesztésekkel jobb, kényelmesebb munkakörülményeket teremtsenek a rendőröknek. Úgy, ahogy az Dunakeszin is történt, hiszen a Dunakeszi Rendőrkapitányság épülete energetikai felújításon esett át.

A rendőrségi épület korszerűsítése révén az ingatlan energiafogyasztása csaknem a felére esik vissza, a megtakarítás előnyeit azonban nemcsak az épületben munkát végzők, hanem a dunakeszi térségben élő 80 ezer ember (Dunakeszi, Fót, Göd és Csomád lakossága) is élvezni fogja.

Dióssi Csaba, Dunakeszi Város polgármestere az ünnepségen megköszönte a felújítást végzők munkáját, és a folyamatosan üzemelő rendőrségi épületben szolgálatot teljesítők türelmét is.

Azt mondta, már ideje volt ennek a rekonstrukciónak, mert a dinamikusan fejlődő város arculatához nem illett a hetvenes-nyolcvanas években emelt épület. A felújításnak és a jövőbeni fejlesztéseknek köszönhetően a rendőrkapitányság épülete így már a város összképével harmóniában fejlődik. Dunakeszi Város Önkormányzatának szándéka szerint hamarosan a belső felújítás is megtörténhet, hogy a helyi rendőrök megfelelő és korszerű körülmények között végezhessék munkájukat.

Mihály István dandártábornok, Pest megye rendőrfőkapitánya egyebek mellett arról beszélt, hogy a felújításnak köszönhetően a dunakeszi kapitányságon most már nemcsak hatékony és eredményes, hanem gazdaságos is a munka.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló