• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

IMG 7105Dunakeszi Város Önkormányzata az elmúlt évben nem csupán az intézményi felújításokra fordított minden eddiginél több pénzt, hanem azok közvetlen környezetére is, így 2015-ben is aktívan zajlott az intézményi játszóudvarok felújításának programja.

A tavalyi évben elkészült többek között a Budai Nagy Antal utcai és az Alagi tagóvoda játszóterének teljes felújítása.

A Lufthansával folytatott közös munka során megújultak a Piros Óvoda kerti elemei, valamint önkormányzati támogatással sor kerül a játszóterének teljes felújítására is.

Az Eszterlánc-Gyöngyharmat óvoda játszóterén is cserékre és új játékokra lehet számítani 2016-ban - amint az időjárás engedi.

A játszóterek felújításán kívül, természetesen az épületek is kiemelt figyelmet kaptak- a Játszóház Óvoda, Eszterlánc Óvoda, János utcai óvoda, Piros Óvoda, Fóti úti bölcsőde, Garas utcai bölcsőde, Alagi tagóvoda, Gyöngyharmat tagóvoda és a Posta utcai tagóvoda épületében is történtek felújítások. A nyári szünetek alatt tisztasági festésekre, vizesblokkok felújítására, épületszigetelésre is sor került.

Dunakeszi Város Önkormányzatának ütemterve szerint 2019-ig megújul az 1. és 2. számú bölcsőde játszóudvara is, valamint a helyi iskolák is sorra kerülnek.

A megnövekedett lakosságszámmal arányos átlagon felüli gyermekáldás miatt a helyi önkormányzat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a város elnyerhesse a család- és gyermekbarát jelzőt. A különböző anyagi hozzájárulásokon kívül (a születési támogatástól és az újonnan bevezetett oltási rendeletről ITT és ITT olvashat bővebben) bevezetésre került a babaköszöntő csomag, melyre jogosult minden dunakeszi lakcímmel rendelkező újszülött.

Bízunk benne, hogy 2016-ban is hasonló módon tehetjük otthonosabbá a város legkisebbjeinek mindennapjait, hiszen Dunakeszi értük és nekik is épül.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló