• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

konyhDunakeszi Város Képviselő-testülete még a tavalyi évben döntött a népkonyha bevezetéséről a városban.

A szolgáltatás a Humán Szolgáltató Központ felügyelete alatt fog működni, s telephelyéül a 2120 Dunakeszi, Iskola utca 8. szám alatt található épületet jelölték ki. Az elmúlt hónapokban megtörtént a helyszínen az akadálymentesítés, a szociális helyiségek kialakítása, valamint új burkolatot kapott az ebédlő is.

A Humán Szolgáltató Központ munkatársai a Polgármesteri Hivatal szociális és egészségügyi csoportjával közösen elkészítették a népkonyha szakmai programját és házirendjét, melyet a képviselők egyhangúan támogattak, így jóváhagyva a szolgáltatás februári indítását. A népkonyha azoknak az embereknek fog napi egy tál meleg étel formájában segítséget nyújtani, akiknek alacsony jövedelmük, nehéz élethelyeztük miatt szükségük van egy ilyen fajta támogatásra.

Az alábbi linken elérhető házirend alapján tehát a népkonyhán tilos a rendezetlen, hiányos, piszkos ruházatban való megjelenés, amely zavarja az ellátottakat az étkezés igénybevételében valamint munkatársunkat feladatának ellátásában. A felsoroltak a házirend súlyos megsértésének minősülnek és következményekkel járnak.

HÁZIREND

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló